Apparaten en accessoires
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)10 g
-
peren gepeld, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)4
-
citroen enkel het sap1
-
bruine suiker20 g
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
-
braambessen200 g
-
melk300 g
-
lichte room (ong. 18% vet)200 g
-
kristalsuiker75 g
-
eierdooiers (medium)3
-
briochen oudbakken sneetjes8
-
rum1 el
-
boter50 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13 g
Calorieën
3138 kJ /
750 kcal
Vetten
39 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
87 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hemelse desserts
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sinaasappel-currydressing
10 Min
Koken van speltgraan
Keine Bewertungen
Dracula bloed
Keine Bewertungen
Chocolade pudding zonder bloem
35 Min
Frittata met gestoomde aardappelen
1 Std. 15 Min
Antioxidantenboost
10 Min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Keine Bewertungen
Havertaart
Keine Bewertungen
Glutenvrij chocoladebrood
1 Std. 10 Min
Marmercake
2 Std.
Appelcake
1 Std.